Kode saka Genshin Impact

Halo Petualang! Awit sampeyan nggoleki kode kanggo ganjaran lan rauh mutiara ing Genshin Impact Ing kene aku bakal ninggalake sampeyan dhaptar macem-macem iki, elinga yen sawetara bisa kadaluwarsa, ngijolake kanthi cepet lan liyane bener gumantung ing wilayah kasebut, aku nyaranake sampeyan nyoba kabeh, amarga kita yakin manawa 80% iki dhaftar kode tansah Aktif. Aja lali yen sampeyan bisa ndeleng Panuntun, peta interaktif, bahan, simbal, senjata, aksara, mungsuh, misi, artefak, curiosities lan liyane babagan genshin impact ing web

Daftar Kode Aktif kanggo Genshin Impact

GENSHINGIFT: 50 free Protogems lan 3 wits pahlawan.
SNBUK67M37Z: 30 Protogem lan 5 item EXP petualang gratis (mung kanggo pemain anyar sapisan).
MS7C3SV8DMZH: 60 free Protogems lan 5 Adventurer Experience (kode ditemokaké ing Maret 29, isih bener).
AB7CKBVQULE5: Sampeyan entuk 100 Protogem gratis lan 10 mineral refinement mistis (mung nganti 19 Maret).
LBNDKG8XDTND: Sampeyan entuk 100 Protogem gratis lan 10 bijih pemurnian mistis (valid nganti 4 Oktober 2022)genshin1006u - sampeyan njaluk 30 protogems + 15 free Adventure EXP (mung bener ing Eropah).
genshin1006a - sampeyan entuk 30 protogems + 15 Adventure EXP gratis (mung bener ing Amerika).
genshin1006s - Sampeyan entuk 30 Protogems + 15 Adventure EXP gratis (mung valid ing Asia).
GenshinMHY0O - sampeyan entuk 30 protogem gratis (mung valid ing Eropa).
GenshinMHY0M - sampeyan entuk 30 protogem gratis (mung valid ing Amerika).
GenshinMHY0I - sampeyan entuk 30 protogem gratis (mung valid ing Asia).
GENSHINMHY0O - sampeyan entuk 30 protogem gratis (mung valid kanggo PC lan seluler).
GenshinZHB30 - sampeyan entuk 160 protogem gratis.
Genshin0928N - sampeyan entuk 60 protogem lan 10.000 woh wohan beri gratis (mung kanggo server Amerika).
Genshin0928E - sampeyan entuk 60 protogem lan 10.000 woh wohan beri gratis (mung kanggo server Eropa).
Genshin0928A - Sampeyan entuk 60 protogem lan 10.000 woh wohan beri gratis (mung kanggo server Asia).
GENSHIN1111 - sampeyan entuk 60 protogem lan 10.000 woh beri gratis (valid kanggo kabeh wong).
GENSHINGIFT - sampeyan entuk 50 protogem lan 5 item pengalaman kanggo karakter sampeyan kanthi gratis.
GENSHIN1006A - sampeyan entuk 30 protogem lan 5 paket pengalaman gratis (mung valid kanggo server ing Amerika).
GENSHIN1006U - sampeyan entuk 30 protogem lan 5 paket pengalaman gratis (mung valid kanggo server ing Eropa).
GENSHIN1006S - Sampeyan entuk 30 protogem lan 5 paket pengalaman gratis (mung kanggo server Asia).
GOLNXLAKC58 - sampeyan entuk 50 protogem gratis (valid nganti 30 November, kanggo kabeh wilayah lan piranti).
eATDgIXLD56 - sampeyan entuk 100 protogem lan 50.000 woh beri gratis (valid kanggo kabeh wong).
nBEm3myAL2b - sampeyan entuk 100 protogem lan 50.000 woh beri gratis (valid kanggo kabeh wong).
G3tQq6TOqmE - sampeyan entuk 100 protogem lan 50.000 woh beri gratis (valid kanggo kabeh wong).
5KVeIbSxDUU - sampeyan entuk 100 Protogems lan 10 Mineral Boost Mistik gratis (valid kanggo kabeh wong).
jsSK8n23jzR - sampeyan entuk 100 Protogems, 10 mineral penguat mistis gratis (valid kanggo kabeh wong).
5KVeIbSxDUU - sampeyan entuk 100 Protogems lan 10 Mineral Boost Mistik gratis (valid kanggo kabeh wong).
jsSK8n23jzR - sampeyan entuk 100 Protogems, 10 mineral penguat mistis gratis (valid kanggo kabeh wong).
153YUSAENH - sampeyan entuk 30 Protogem lan 5 item pengalaman Adventurer gratis (valid kanggo kabeh wong).
dU2mhjQL1ZT - sampeyan entuk 100 protogem lan 5 item EXP gratis (valid kanggo kabeh wong).
GSIMPTQ125 - Sampeyan entuk 140 Protogem, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, lan 3 item Hero Ingenuity.
153YUSAENH - Sampeyan entuk 140 Protogem, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, lan 3 item Hero Ingenuity.
GENSHINGIFT - Sampeyan entuk 140 Protogem, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, lan 3 item Hero Ingenuity.
GENSHINGIFT - 50 Protogems lan 3 pahlawan gratis.
GSIMPTQ125 - 60 Protogem lan 10.000 blackberry gratis.
153YUSAENH - 30 Protogem lan 5 Pengalaman Petualang gratis.
KTNSCQWW922M – 100 Protogems lan 10 free materi refinement mistik.
ET7ADQFF8KJR - 100 Protogems lan 5 Hero Ingenuity gratis.
PSNTC8FEQK4D – 100 Protogems lan 50.000 free Mora.
GS6ACJ775KNV - 60 Protogem lan 10.000 Blackberry gratis.
TT7BVJNPL249 - 60 Protogems gratis.
ATPTUJPP53QH - 100 Protogem gratis lan 50.000 woh wohan beri.
CBNXRD6S7H3N – 100 Protogemas gratis lan 50.000 woh wohan beri (mung valid ing wilayah China).
4BNSD3675J8D – 100 Protogems gratis lan 5 wits pahlawan.
EBPWQU6SNZ22 – 100 Protogems gratis lan 5 wits pahlawan (mung valid ing wilayah China).
FS6SU367M279 - 100 Protogems gratis lan 10 materi refinement.
2T7E9CPA7YJE – 100 Protogems gratis lan 10 materi refinement (mung bener ing wilayah China).
WTNNTBYSZJNRD: 100 free Protogems lan panyulingan bijih x10.
8A6ABHTH2N9Z: 100 free Protogems lan pahlawan kang wit x5.
UTNBBGSZ3NQM: 100 free Protogems lan 50.000 woh wohan beri.

Komentar ditutup