Кодови на Genshin Impact

Здраво авантуристи! Бидејќи го барате кодови за награди и наскоро скапоцени камења Genshin Impact еве ќе ви оставам многу разновидна листа на овие, запомнете дека некои може да истечат, да ги откупите брзо, а други да важат во зависност од регионот, ви препорачувам да ги пробате сите, бидејќи сме сигурни дека 80% од ова списокот со кодови е секогаш активен. Не заборавајте дека можете да видите упатства, интерактивна мапа, материјали, кимбали, оружје, карактери, непријатели, мисии, артефакти, куриозитети и повеќе за genshin impact на веб

Список на активни кодови за Genshin Impact

GENSHINПОДАРОК: 50 бесплатни протогеми и 3 херои.
SBNBUK67M37Z: 30 Protogems и 5 бесплатни EXP ставки за авантуристи (важи само за нови играчи еднаш).
MS7C3SV8DMZH: 60 бесплатни протогеми и 5 искуство со авантуристи (кодот откриен на 29 март, сè уште важи).
AB7CKBVQULE5: Добивате 100 бесплатни Protogems и 10 мистични префинети минерали (важат само до 19 март).
LBNDKG8XDTND: Добивате 100 бесплатни протогеми и 10 мистична руда за рафинирање (валидна до 4 октомври 2022 година)genshin1006u – добивате 30 протогеми + 15 бесплатни Adventure EXP (важи само во Европа).
genshin1006a – добивате 30 протогеми + 15 Adventure EXP бесплатно (важи само во Америка).
genshin1006s – Добивате 30 Protogems + 15 Adventure EXP бесплатно (важи само во Азија).
GenshinMHY0O – добивате 30 протогеми бесплатно (важат само во Европа).
GenshinMHY0M – добивате 30 протогеми бесплатно (валидни само во Америка).
GenshinMHY0I – добивате 30 протогеми бесплатно (валидни само во Азија).
GENSHINMHY0O – добивате 30 протогеми бесплатно (важи само за компјутер и мобилен).
GenshinZHB30 – добивате 160 протогеми бесплатно.
Genshin0928N – добивате 60 протогеми и 10.000 бобинки бесплатно (важи само за серверите во Америка).
Genshin0928E – добивате 60 протогеми и 10.000 бобинки бесплатно (важи само за европските сервери).
Genshin0928A – Добивате 60 протогеми и 10.000 бобинки бесплатно (важи само за азиските сервери).
GENSHIN1111 – добивате 60 протогеми и 10.000 бобинки бесплатно (важи за секого).
GENSHINПОДАРОК – добивате 50 протогеми и 5 предмети за искуство за вашите ликови бесплатно.
GENSHIN1006A – Добивате 30 протогеми и 5 пакети со искуство бесплатно (важи само за сервери во Америка).
GENSHIN1006U – добивате 30 протогеми и 5 пакети со искуство бесплатно (важи само за сервери во Европа).
GENSHIN1006S – Добивате 30 протогеми и 5 пакети со искуство бесплатно (важи само за серверите во Азија).
GOLNXLAKC58 – добивате 50 протогеми бесплатно (важи до 30 ноември, за сите региони и уреди).
eATDgIXLD56 – добивате 100 протогеми и 50.000 бобинки бесплатно (важи за секого).
nBEm3myAL2b – добивате 100 протогеми и 50.000 бобинки бесплатно (важи за секого).
G3tQq6TOqmE – добивате 100 протогеми и 50.000 бобинки бесплатно (важи за секого).
5KVeIbSxDUU – добивате 100 Protogems и 10 Mystic Booster Minerals бесплатно (важи за секого).
jsSK8n23jzR – добивате 100 Protogems, 10 бесплатни мистични минерали за зајакнување (важат за секого).
5KVeIbSxDUU – добивате 100 Protogems и 10 Mystic Booster Minerals бесплатно (важи за секого).
jsSK8n23jzR – добивате 100 Protogems, 10 бесплатни мистични минерали за зајакнување (важат за секого).
153ЈУСАЕНХ – добивате 30 Protogems и 5 ставки за искуство со авантуристи бесплатно (важи за секого).
dU2mhjQL1ZT – добивате 100 протогеми и 5 бесплатни EXP ставки (важат за секого).
GSIMPTQ125 – Добивате 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 ставки Adventurer EXP и 3 Hero Ingenuity ставки.
153ЈУСАЕНХ – Добивате 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 ставки Adventurer EXP и 3 Hero Ingenuity ставки.
GENSHINПОДАРОК – Добивате 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 ставки Adventurer EXP и 3 Hero Ingenuity ставки.
GENSHINПОДАРОК – 50 протогеми и 3 бесплатни херои.
GSIMPTQ125 – 60 Protogems и 10.000 капини бесплатно.
153ЈУСАЕНХ – 30 протогеми и 5 авантуристичко искуство бесплатно.
KTNSCQWW922M – 100 протогеми и 10 бесплатен мистичен префинет материјал.
ET7ADQFF8KJR – 100 протогеми и 5 бесплатни херојски генијалност.
PSNTC8FEQK4D – 100 Протогеми и 50.000 бесплатни Мора.
GS6ACJ775KNV – 60 протогеми и 10.000 бесплатни капини.
TT7BVJNPL249 – 60 бесплатни протогеми.
ATPTUJPP53QH – 100 бесплатни протогеми и 50.000 бобинки.
CBNXRD6S7H3N – 100 бесплатни протогеми и 50.000 бобинки (важат само во регионот на Кина).
4BNSD3675J8D – 100 бесплатни протогеми и 5 јунаци.
EBPWQU6SNZ22 – 100 бесплатни протогеми и 5 јуначки духови (валидни само во регионот на Кина).
FS6SU367M279 – 100 бесплатни протогеми и 10 рафиниран материјал.
2T7E9CPA7YJE – 100 бесплатни протогеми и 10 рафиниран материјал (валидни само во регионот на Кина).
WTNTBYSZJNRD: 100 бесплатни протогеми и руда за рафинирање x10.
8A6ABHTH2N9Z: 100 бесплатни протогеми и херојска духовитост x5.
UTNBBGSZ3NQM: 100 бесплатни протогеми и 50.000 бобинки.

Коментарите се затворени.