Kodet e Genshin Impact

Përshëndetje aventurier! Meqenëse jeni duke kërkuar për kodet për shpërblime dhe së shpejti xhevahiret Genshin Impact këtu do t'ju lë një listë shumë të larmishme të këtyre, mos harroni se disa mund të skadojnë, t'i shlyeni shpejt dhe të tjerat janë të vlefshme në varësi të rajonit, ju rekomandoj që t'i provoni të gjitha, pasi jemi të sigurt që 80% e kësaj lista e kodeve është gjithmonë aktive. Mos harroni se mund të shihni udhëzon, hartë interaktive, materiale, cembale, armëve, karaktere, armiqtë, misionet, Artefaktet, kuriozitete dhe më shumë rreth genshin impact në internet

Lista e kodeve aktive për Genshin Impact

GENSHINGIFT: 50 Protogemë falas dhe 3 zgjuarsi heroike.
SBNBUK67M37Z: 30 Protogems dhe 5 artikuj EXP falas të aventurierëve (të vlefshme vetëm një herë për lojtarët e rinj).
MS7C3SV8DMZH: 60 Protogemë falas dhe 5 përvojë Adventurier (kodi i zbuluar më 29 mars, ende i vlefshëm).
AB7CKBVQULE5: Ju merrni 100 Protogemë falas dhe 10 minerale të përsosjes mistike (të vlefshme vetëm deri më 19 mars).
LBNDKG8XDTND: Ju merrni 100 Protogemë falas dhe 10 xehe të rafinimit mistik (e vlefshme deri më 4 tetor 2022)genshin1006u – ju merrni 30 protogema + 15 Adventure EXP falas (e vlefshme vetëm në Evropë).
genshin1006a – ju merrni 30 protogema + 15 Adventure EXP falas (e vlefshme vetëm në Amerikë).
genshin1006s – Ju merrni 30 protogema + 15 Adventure EXP falas (e vlefshme vetëm në Azi).
GenshinMHY0O – ju merrni 30 protogema falas (të vlefshme vetëm në Evropë).
GenshinMHY0M – ju merrni 30 protogema falas (të vlefshme vetëm në Amerikë).
GenshinMHY0I – ju merrni 30 protogema falas (të vlefshme vetëm në Azi).
GENSHINMHY0O – ju merrni 30 protogema falas (të vlefshme vetëm për PC dhe celular).
GenshinZHB30 – ju merrni 160 protogema falas.
Genshin0928N – ju merrni 60 protogema dhe 10.000 manaferra falas (të vlefshme vetëm për serverët e Amerikës).
Genshin0928E – ju merrni 60 protogema dhe 10.000 manaferra falas (të vlefshme vetëm për serverët e Evropës).
Genshin0928A – Ju merrni 60 protogema dhe 10.000 manaferra falas (të vlefshme vetëm për serverët e Azisë).
GENSHIN1111 – ju merrni 60 protogema dhe 10.000 manaferra falas (të vlefshme për të gjithë).
GENSHINGIFT – ju merrni 50 protogema dhe 5 artikuj të përvojës për personazhet tuaja falas.
GENSHIN1006A – Ju merrni 30 protogema dhe 5 pako eksperience falas (të vlefshme vetëm për serverët në Amerikë).
GENSHIN1006U – ju merrni 30 protogema dhe 5 pako eksperience falas (të vlefshme vetëm për serverët në Evropë).
GENSHIN1006S – Ju merrni 30 protogema dhe 5 pako eksperience falas (të vlefshme vetëm për serverët e Azisë).
GOLNXLAKC58 – ju merrni 50 protogema falas (të vlefshme deri më 30 nëntor, për të gjitha rajonet dhe pajisjet).
eATDgIXLD56 – ju merrni 100 protogema dhe 50.000 manaferra falas (të vlefshme për të gjithë).
nBEm3myAL2b – ju merrni 100 protogema dhe 50.000 manaferra falas (të vlefshme për të gjithë).
G3tQq6TOqmE – ju merrni 100 protogema dhe 50.000 manaferra falas (të vlefshme për të gjithë).
5KVeIbSxDUU – ju merrni 100 Protogemë dhe 10 Minerale Mystic Boost falas (të vlefshme për të gjithë).
jsSK8n23jzR – ju merrni 100 Protogemë, 10 minerale përforcuese mistike falas (të vlefshme për të gjithë).
5KVeIbSxDUU – ju merrni 100 Protogemë dhe 10 Minerale Mystic Boost falas (të vlefshme për të gjithë).
jsSK8n23jzR – ju merrni 100 Protogemë, 10 minerale përforcuese mistike falas (të vlefshme për të gjithë).
153JUSAENH – ju merrni 30 Protogems dhe 5 artikuj të përvojës së Aventurierit falas (të vlefshme për të gjithë).
dU2mhjQL1ZT – ju merrni 100 protogema dhe 5 artikuj EXP falas (të vlefshme për të gjithë).
GSIMPTQ125 – Ju merrni 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 artikuj Adventurer EXP dhe 3 artikuj Hero Ingenuity.
153JUSAENH – Ju merrni 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 artikuj Adventurer EXP dhe 3 artikuj Hero Ingenuity.
GENSHINGIFT – Ju merrni 140 Protogems, 10.000 Blackberries, 5 artikuj Adventurer EXP dhe 3 artikuj Hero Ingenuity.
GENSHINGIFT – 50 Protogemë dhe 3 zgjuarsi heroike falas.
GSIMPTQ125 – 60 Protogems dhe 10.000 manaferra falas.
153JUSAENH – 30 Protogemë dhe 5 Përvoja Aventuriere falas.
KTNSCQWW922M – 100 Protogemë dhe 10 materiale përsosjeje mistik falas.
ET7ADQFF8KJR – 100 Protogemë dhe 5 zgjuarsi heroike falas.
PSNTC8FEQK4D – 100 Protogemë dhe 50.000 Mora falas.
GS6ACJ775KNV – 60 Protogems dhe 10.000 Blackberries falas.
TT7BVJNPL249 – 60 Protogems falas.
ATPTUJPP53QH – 100 Protogemë falas dhe 50.000 manaferra.
CBNXRD6S7H3N – 100 Protogems falas dhe 50.000 manaferra (të vlefshme vetëm në rajonin e Kinës).
4BNSD3675J8D – 100 Protogemë falas dhe 5 zgjuarsi heroike.
EBPWQU6SNZ22 – 100 Protogemë falas dhe 5 zgjuarsi heroike (të vlefshme vetëm në rajonin e Kinës).
FS6SU367M279 – 100 Protogemë falas dhe 10 materiale të rafinimit.
2T7E9CPA7YJE – 100 Protogemë falas dhe 10 materiale të rafinimit (të vlefshme vetëm në rajonin e Kinës).
WTNTBYSZJNRD: 100 Protogema falas dhe mineral rafinimi x10.
8A6ABHTH2N9Z: 100 Protogemë falas dhe zgjuarsi heroike x5.
UTNBBGSZ3NQM: 100 Protogemë falas dhe 50.000 manaferra.

Komentet janë të mbyllura