Kodeu tina Genshin Impact

Hai Petualang! Kusabab anjeun pilari nu kode pikeun ganjaran jeung geura-giru gems di Genshin Impact Di dieu abdi bade ninggalkeun anjeun daptar pisan variatif ieu, inget yen sababaraha bisa kadaluwarsa, redeem aranjeunna gancang sarta séjén anu valid gumantung kana wewengkon, abdi nyarankeun yén anjeun coba sakabéh éta, sabab kami yakin yén 80% tina ieu. daptar kode anu Salawasna aktip. Tong hilap yén anjeun tiasa ningali Panungtun, peta interaktif, bahan, simbal, armas, karakter, musuh, misi, artefak, curiosities sarta leuwih ngeunaan genshin impact dina wéb

Daptar Kodeu aktip pikeun Genshin Impact

GENSHINkado: 50 bebas Protogems jeung 3 wits pahlawan.
SNBBUK67M37Z: 30 Protogems na 5 bebas ngalalana EXP item (ngan valid pikeun pamaén anyar sakali).
MS7C3SV8DMZH: 60 bebas Protogems sarta 5 Pangalaman Adventurer (kode kapanggih dina 29. Mars, masih valid).
AB7CKBVQULE5: Anjeun meunang 100 bebas Protogems jeung 10 mineral Perbaikan mistis (sah ngan nepi ka 19 Maret).
LBNDKG8XDTND: Anjeun kéngingkeun 100 Protogem gratis sareng 10 bijih pemurnian mistis (valid dugi ka 4 Oktober 2022)genshin1006u - anjeun meunang 30 protogems + 15 Adventure EXP bébas (ngan valid di Éropa).
genshin1006a - anjeun meunang 30 protogems + 15 Adventure EXP haratis (ngan valid di Amérika).
genshin1006s - Anjeun meunang 30 Protogems + 15 Adventure EXP haratis (ngan valid di Asia).
GenshinMHY0O - anjeun kéngingkeun 30 protogem gratis (ngan valid di Éropa).
GenshinMHY0M - anjeun kéngingkeun 30 protogem gratis (ngan valid di Amérika).
GenshinMHY0I - anjeun kéngingkeun 30 protogem gratis (ngan valid di Asia).
GENSHINMHY0O - anjeun kéngingkeun 30 protogem gratis (ngan valid pikeun PC sareng mobile).
GenshinZHB30 - anjeun kéngingkeun 160 protogem gratis.
Genshin0928N - anjeun nampi 60 protogem sareng 10.000 buah beri gratis (valid pikeun server Amérika wungkul).
Genshin0928E - anjeun kéngingkeun 60 protogem sareng 10.000 buah beri gratis (sah ukur pikeun server Éropa).
Genshin0928A - Anjeun nampi 60 protogem sareng 10.000 buah beri gratis (valid pikeun server Asia wungkul).
GENSHIN1111 - anjeun kéngingkeun 60 protogem sareng 10.000 buah beri gratis (valid pikeun sadayana).
GENSHINkado - anjeun kéngingkeun 50 protogem sareng 5 item pangalaman pikeun karakter anjeun gratis.
GENSHIN1006A - Anjeun nampi 30 protogem sareng 5 bungkus pangalaman gratis (sah ukur pikeun server di Amérika).
GENSHIN1006U - anjeun kéngingkeun 30 protogem sareng 5 bungkus pangalaman gratis (sah ukur pikeun server di Éropa).
GENSHIN1006S - Anjeun nampi 30 protogem sareng 5 bungkus pangalaman gratis (sah pikeun server Asia wungkul).
GOLNXLAKC58 - anjeun kéngingkeun 50 protogem gratis (valid dugi ka 30 Nopémber, pikeun sadaya daérah sareng alat).
eATDgIXLD56 - anjeun kéngingkeun 100 protogem sareng 50.000 buah beri gratis (valid pikeun sadayana).
nBEm3myAL2b - anjeun kéngingkeun 100 protogem sareng 50.000 buah beri gratis (valid pikeun sadayana).
G3tQq6TOqmE - anjeun kéngingkeun 100 protogem sareng 50.000 buah beri gratis (valid pikeun sadayana).
5KVeIbSxDUU - anjeun nampi 100 Protogem sareng 10 Mystic Boost Mineral gratis (valid pikeun sadayana).
jsSK8n23jzR - anjeun nampi 100 Protogems, 10 mineral tulangan mistis gratis (valid pikeun sadayana).
5KVeIbSxDUU - anjeun nampi 100 Protogem sareng 10 Mystic Boost Mineral gratis (valid pikeun sadayana).
jsSK8n23jzR - anjeun nampi 100 Protogems, 10 mineral tulangan mistis gratis (valid pikeun sadayana).
153YUSAENH - anjeun kéngingkeun 30 Protogem sareng 5 item pangalaman Adventurer gratis (valid pikeun sadayana).
dU2mhjQL1ZT - anjeun nampi 100 protogem sareng 5 item EXP gratis (valid pikeun sadayana).
GSIMPTQ125 - Anjeun nampi 140 Protogems, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, sareng 3 item Hero Ingenuity.
153YUSAENH - Anjeun nampi 140 Protogems, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, sareng 3 item Hero Ingenuity.
GENSHINkado - Anjeun nampi 140 Protogems, 10.000 Blackberry, 5 item Adventurer EXP, sareng 3 item Hero Ingenuity.
GENSHINkado - 50 Protogem sareng 3 pahlawan gratis.
GSIMPTQ125 - 60 Protogem sareng 10.000 blackberry gratis.
153YUSAENH - 30 Protogem sareng 5 Pangalaman Petualang gratis.
KTNSCQWW922M - 100 Protogem sareng 10 bahan perbaikan mistik gratis.
ET7ADQFF8KJR – 100 Protogems jeung 5 bebas Pahlawan Ingenuity.
PSNTC8FEQK4D – 100 Protogems jeung 50.000 bebas Mora.
GS6ACJ775KNV – 60 Protogems jeung 10.000 Blackberries bébas.
TT7BVJNPL249 - 60 Protogems bébas.
ATPTUJPP53QH - 100 Protogem gratis sareng 50.000 buah beri.
CBNXRD6S7H3N - 100 Protogem gratis sareng 50.000 buah beri (ngan valid di daérah Cina).
4BNSD3675J8D - 100 Protogems gratis sareng 5 pahlawan.
EBPWQU6SNZ22 – 100 Protogems bébas jeung 5 wits pahlawan (ngan valid di wewengkon Cina).
FS6SU367M279 - 100 Protogem gratis sareng 10 bahan perbaikan.
2T7E9CPA7YJE - 100 Protogem gratis sareng 10 bahan perbaikan (ngan valid di daérah Cina).
WTNTBYSZJNRD: 100 bebas Protogems sarta pemurnian bijih x10.
8A6ABHTH2N9Z: 100 bebas Protogems jeung pahlawan urang wit x5.
UTNBBGSZ3NQM: 100 bebas Protogems na 50.000 berries.

Koméntar ditutup.